Singapore

Singapore
Metro v Singapuru, známé také jako MRT (Mass Rapid Transit), je moderní, rychlý a spolehlivý dopravní systém, který pokrývá většinu hlavního města a jeho okolí. Bylo otevřeno v roce 1987 a od té doby bylo postaveno více než 200 kilometrů tratí s 119 stanicemi na 6 linkách.

Stanice metra v Singapuru jsou velmi moderní, prostorné a dobře vyznačené, což umožňuje cestujícím snadno najít správnou trasu. Mnoho stanic je propojeno s dalšími formami dopravy, jako jsou autobusy a taxi, což usnadňuje přestup na další destinace. Většina stanic má také moderní bezpečnostní zařízení, jako jsou kamerové systémy a detektory kovů, aby se zajistilo bezpečí cestujících.

Vlaky v singapurském metru jsou čisté, pohodlné a klimatizované, což je velmi významné v horkém a vlhkém klimatu Singapuru. Vlaky jsou také vybaveny širokými dveřmi a rychlostí, která dosahuje až 80 km/h, což umožňuje rychlou a pohodlnou jízdu.

Singapurské metro je dobře propojeno s letištěm a turistickými atrakcemi, jako je například Marina Bay Sands, Gardens by the Bay a Sentosa Island. Cestující mohou také využít bezplatné Wi-Fi na všech stanicích a ve vlacích.

Celkově lze říci, že metro v Singapuru je efektivním, rychlým a spolehlivým dopravním systémem, který umožňuje snadné cestování po celém městě. Díky modernímu designu a dobře organizovanému jízdnímu řádu se jedná o jednu z nejlepších a nejpohodlnějších možností, jak se dostat do různých částí Singapuru.

 

Galerie

Singapore | Fandíme filmu Singapore | Fandíme filmu Singapore | Fandíme filmu Singapore | Fandíme filmu Singapore | Fandíme filmu Singapore | Fandíme filmu

Written by

Eshop

beer with travel eshop

About

astrif fifth

Dva kamarádi od dětství. Máme rádi vlaky a pivo. Sem tam někam jedeme a pak o tom vyprávíme a píšeme.

Follow

Categories